15 de des. 2010

Cooperativa de consum: cistella verda

Saludem a la cooperativa de consum: cistella verda!

Paraules extretes de la seva plana web:

Qui som?


Som una cooperativa de consum responsable situada a la vila del Masnou. Actualment som 40 unitats familiars (128 membres) de diferents poblacions (El Masnou, Teià, Alella, Premià de Dalt, Premià de Mar, Montgat, Badalona). Divulguem i practiquem de forma activa el consum critic, ecològic i coherent amb els principis de justícia social.

El nostre principal objectiu és difondre i consumir de forma responsable, saludable i respectuosa amb el medi ambient, per tant, els criteris de compra són:


1. Que els productes sigui
n biològics.
2. Que el producte fresc sigui de temporada.

3. Que la producció sigui la més propera, geogràficament, possible.


Ens organitzem per comprar i repartir productes de consum entre tots els membres de l'associació mitjançant una comanda setmanal.



Qui hi pot participar?

Totes aquelles persones que comparteixin les idees de la Cistella Verda i estiguin disposades a practicar un consum responsable.

Com funcionem?

La Cistella Verda no és una botiga, i per això la participació dels socis és fonamental per al seu funcionament. Tenim llogat un local on els productors ens porten les comandes i on ens reunim cada dimecres de 18 a 22h per preparar i recollir les comandes.

Per a un correcte funcionament de la cooperativa es necessari que un membre de cada unitat familiar formi part d'una de les següents comissions de treball:

- Comandes

- Manteniment

- Legal

- Econòmica

- Dinamització


Per vetllar pel bon funcionament de la cooperativa es realitzen diverses assemblees al llarg de l'any.


Podeu veure la seva plana web fent clic aquí: http://cistellaverda.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada