11 de març 2011

TROBADA AMB JOVES ESCOLTES

La tarda del passat diumenge 6 de Març visitaren la nostra Associació un grup de joves (dos nois i tres noies) pertanyents a Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi.
Tots cinc formen part d'una fornada de futurs directors d'entitats de lleure i actualment desenvolupen un voluntariat com a caps de diversos Agrupaments Escoltes de Barcelona.
Dins del seu programa de formació volien conèixer altres entitats i moviments associatius i per això van contactar amb nosaltres.
La Pilar Calzada de la comissió de dinamització va coordinar la trobada i a més d'ella hi vam participar en Toni, l'Agnès i jo mateix (Xavi)
Fou una estona molt agradable on compartirem principis i metodologies des dels nostres àmbits respectius. Tot i tractar-se de realitats diferents els paral.lelismes entre una i altra anaven sorgint a mesura que avançava la conversa i, al capdavall, es generà un clima de complicitat molt enriquidor.
De la trobada em resta una sensació de confiança en les noves generacions i la convicció que els veterans tenim un paper referent en la construcció del nou paradigma cooperativista que, qui sap, potser sigui la resposta a la crisi que ens aclapara.

Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada