7 de nov. 2010

Home

"Estem vivint un període crucial. Els científics ens diuen que només tenim 10 anys per canviar les nostres maneres de vida, evitar d'esgotar els recursos naturals i impedir una evolució catastròfica del clima de la Terra.

Cadascú de nosaltres ha de participar en l'esforç col.lectiu, i és per a sensibilitzar al major nombre de persones que vaig realitzar la pel.lícula HOME.

Perquè aquesta pel lícula sigui difosa el més àmpliament possible, havia de ser gratuïta. Un mecenes, el grup PPR, va permetre que ho sigui. La distribuïdora Europacorp, es va comprometre a no tenir cap benefici perquè HOME no té cap interès comercial.

M'agradaria que aquesta pel.lícula es convertis en la vostra pel·lícula.

Comparteix-la, i actua!"


Yann Arthus-Bertrand

Home és un documental dirigit per Yann Arthus-Bertrand. La pel.lícula està feta amb vistes aèries de diversos llocs d'arreu del món. Mostra la diversitat de la vida a la Terra i com les activitats humanes s'han convertit en una amenaça per a l'equilibri ecològic del planeta. La pel.lícula va ser llançada el 5 de juny del 2009 simultàniament als cinemes de tot el món, en DVD i a YouTube (amb una edició especial de 1 hora i 33 minuts). El fet de publicar-la simultàniament a 50 països va fer que batés un nou rècord, ja que cap pel lícula havia aconseguit semblant proesa. La pel lícula és gratuïta.

Fes clic sobre la imatge de sota per veure Home:


Més informació sobre home en el següent enllaç: http://es.wikipedia.org/wiki/Home_%28documental%29

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada